Споделете:

Спортен ден Самоков - 2023

 

На 3 юни 23 г. се проведе мероприятието “Спортен ден Самоков“, част от проект “Обединени от спорта”. Събитието беше подкрепено от Самел-90 АД като основен спонсор и с активното участие на служители на завода и техните деца, треньори и възпитаниците им от БК Рилски спортист .

 

На среща в кабинета на изпълнителния директор на Самел-90 АД, Мартина Байданова - организатор на инициативата Обединени от спорта и събитието Спортен ден Самоков 2023, с благодарност поднесе на инж. Петър Георгиев, почетна грамота и плакет за специален принос към проекта. Г-н Георгиев с радост прие тази награда, като поздрави организаторката на събитието и целия екип за инициативата.

Двамата обсъдиха ползите, отзивите и амбициите на проекта. Г-н Георгиев искрено приветства Мартина, която отскоро живее в Самоков и въпреки, че не е от града, организира с голям ентусиазъм подобен формат именно тук.

В допълнение, той пожела успех и добави, че в негово лице, Мартина и екипа и може да разчитат на съдействие в бъдещи инициативи и общи проекти за повишаване качеството на спортната активност на децата на Самоков и се надява подобни каузи да бъдат насърчавани все повече от спортните клубове в града, местните предприемачи и ръководство.

Галерия

 
Искате да научите повече? Пишете ни на office@samel90.com или се обадете на телефон +359(0) 72 268 201